donderdag 24 december 2020

Een leeg huis.

Schatties





 We zijn alweer twee weken verder en alle puppies zijn bij hun nieuwe baasjes. Als eerste Bink daar schreef ik al eerder over. 

Bink ik de buikzak op stap. 
Wat een schatje.

Als tweede Maura. Op vrijdag 11 december kwamen Natascha en Bart  om Maura, het lieve zachte zwarte teefje. Na een kopje koffie en overdracht van de papieren en paspoort 😉 vertrokken ze met zijn drietjes richting Venray. 

Maura wordt een heerlijk huishondje in een heel lief en warm gezin. Volgende zomer gaan we kijken hoe het met haar gaat als we de stambomen gaan brengen. Ben heel benieuwd.

'Ons' kerstengeltje Maura

Op zaterdag 12 december werd onze boef Sisley gehaald door Melissa en haar ouders. Bhodi was mee en kon gelijk de taak van Sifra overnemen ; opvoeden 😀 Sisley was wel de boef in het nestje. Haantje de voorste en heel erg onderzoekend. Een stevig zelfbewust hondje. Sisley is vanaf nu Lana 🥰

 Lana in diepe rust bij het vrouwtje

En mee op stap in de draagzak

Ja en dan is onze eigen Fendi nog maar alleen over. O zo fijn voor Sifra, want wat gaan die twee nu in elkaar op. Ze kunnen uren spelen, kreunen daarbij op dezelfde manier. Fendi luistert al goed. Blijft netjes achter het hekje als ik zeg “blijf”, gaat zitten en af. Doet gewoon overal haar moeder in na en die luistert heel goed. Ook het blaffen doet ze na, dat is dan weer iets minder. Nu worden er ook wel heel veel pakketjes bezorgd, dus straks neemt het sowieso weer af 🙃. En anders wordt het leren blaffen op commando.

Twee paardendierenartsen dien ook graag met kleine huisdieren bezig zijn (in hun vrije tijd :) )

De nachten gaan heel goed in de bench naast bed. ‘s Morgens vroeg deurtje open en dan plast ze op het matje en kruipt in de mand bij Sifra, die dan vervolgens op bed springt. Elke dag hetzelfde heel vertrouwd en heel rustig.

Langzaam aan de Hovi’s leren kennen. Dat is nog even spannend (voor mij). We nemen de tijd.



Mijn herinnering aan deze heerlijke tijd, vele prachtige foto's en een heerlijk hondje voor mezelf <3







Geen opmerkingen:

Een reactie posten