zondag 21 februari 2021

Sifra's verjaardag



 In Nederland is de verjaardag al voorbij, maar hier in Portugal loopt de klok een uur achter, dus een mooi moment om nog even stil te staan bij Sifra's verjaardag. 

En hoe kan dat beter dan door terug te blikken op toch wel de highlight van het jaar: haar prachtige pups!

Allereerst onze (letterlijke) dwarsligger: Lana, het is een actief hondje met een eigen wil die haar energie goed kwijt kan bij haar huisgenootje Bohdi en tijdens haar opleiding bij Mission Puppy. Met haar heerlijke puppy tantrems hoeft haar baasje, Melissa, zich niet snel te vervelen! Gelukkig heeft ze de puppy ogen ook helemaal onder de knie, want met één blik is alles weer vergeten en vergeven. Hier een foto van Bohdi en Lana:


Dan onze eigen Fendi Vivendi, een karaktertje die steeds meer op haar moeder begint te lijken. Inmiddels gewend aan de grote Hovies in huis en ze kan als een held op sokken de hele wereld aan. Ze is nog in training (ook bij Mission Puppy), maar mag ondertussen ook al af en toe even in de voetsporen van Lotje treden tijdens het grote honden werk en wat doet ze dat super!! 


Gevolgd door de mooie Maura. Een attent hondje dat graag lekker vanuit binnen in de gaten houdt wat er buiten allemaal gebeurd. Heerlijke wandelingen door het bos en ondertussen ook lekker socialiseren tijdens de puppy training en natuurlijk daar buiten met verschillende geluiden, zoals de trein. Net als voor Fendi, af en toe erg spannend, maar niets is te veel met de steun van haar warme en liefdevolle gezinnetje. Na een dagje vele indrukken kan ze s' avonds dan ook heerlijk slapen, zoals Maura dat van pups af aan al heeft gedaan! 



Tot slot onze grote Bink. Deze jongen wordt hard aan het werk gezet en leert precies wat het inhoud om een professional te worden. Elk snoepje wordt voor gewerkt en wat vindt hij het fijn om zo met z'n baasjes bezig te zijn. Elke dag wat nieuws leren om zo te groeien tot een zelfverzekerde Sheltie. En is het tijd voor ontspanning? Dan helpt ie graag een pootje mee in de tuin ! 

En natuurlijk nog een paar winterkiekjes, want het is toch te mooi om deze heerlijke pups in hun jas/trui niet te showen! 
En Sief doet uiteraard ook mee met de trent: 

Kortom het was een bijzonder jaar en een speciaal bedankje aan alle kersverse baasjes voor de heerlijke updates en met name de goede zorgen voor Sief's waardevolle puppenkinderen. Jullie zijn de beste!!

Liefs Sief en Bel







Geen opmerkingen:

Een reactie posten