zaterdag 5 december 2020

Oogonderzoek en meer

10 kilo puppy’s 


Een plaatje

Ik ga wel in de tas mee😀

Fendi kijkt me vragend aan


Sifra, Binkie en Belli

 Gister met het hele spul in de auto naar Breda. DA Verbruggen heeft de oogjes onderzocht. De pups gedroegen zich voortreffelijk. Soms een beetje piepen onderweg, maar ze waren heel gemakkelijk gerust te stellen. Op de kliniek oogjes druppelen en heel gewillig lieten ze zich door vreemden vasthouden en onderzoeken, in het pikkedonker. Helaas zijn de oogjes van Fendi niet helemaal goed. Ze is niet vrij van CEA en de pupillen liggen wat dieper. Het kan nog bijtrekken als het hoofdje en de oogjes groeien. Daar hopen we maar op. Gelukkig alle andere hondjes prima in orde.

In huis nemen we ze steeds vaker individueel mee. Dan zijn het hele andere hondjes. Hel rustig hun eigen gang gaand en spelen met Sifra. Heel gezellig en ongedwongen. De ene pup daagt Sifra meer uit dan de ander, net of ze zoekt welke ze op moet voeden en welke minder gecorrigeerd moet worden. De hondentax van mama verstaan ze prima. Heel mooi om te observeren.

En vandaag is duidelijk geworden wie het nieuwe baasje van Sisley wordt. Een geweldig vrouwtje die al een Sheltie heeft en die vast gaat helpen met opvoeden. De klik was er bij zowel het baasje als bij de Sheltie. Dat wordt een mooi koppel. Sisley was heel ontspannen in haar armen en sliep al snel nadat ze haar uitgebreid besnuffeld had. Wat een genot om te zien.

Nog een nachtje met alle vier de puppies en dan 😢








Geen opmerkingen:

Een reactie posten