dinsdag 24 november 2020

Zes weken en de eerste enting








 Vandaag zijn de pupjes zes weken oud. Ze groeien als kool en de eerste blafjes klinken door het huis. Samen stoeien, samen slapen. Ze vinden het leven geweldig; met zijn allen door het huis te rennen. 

De zindelijkheid gaat goed. De puppytrainers brengen hun geld helemaal op.

Sifra pakt weer een beetje haar gewone leventje op. Nog een paar keer per dag voedt ze ze. Ze gaat graag weer mee de polder in, daarna dan wel even douchen, want anders drinken de pups teveel zand 😉. 

We hebben de nieuwe baasjes van Raisen Ricci leren kennen. Een mooi lief gezin waar Maura (zo gaat ze heten) meer dan welkom is. Mensen die ervaring hebben met Shelties, dat is fijn en geruststellend.

Voor het hondje wat opgeleid gaat worden tot hulphond bij Mission Puppy weten we nog niet wie het baasje wordt. We zijn er erg nieuwsgierig naar, dus hopen snel op contact. Amor gaat naar Waarland, naar de fokster va onze Hovawart Luna. Amor wordt Bink. Maar een ‘bink’ moet hij nog worden. Het is zo’n lief zachtaardig bescheiden hondje. De BM dames zijn een stuk nadrukkelijker aanwezig.

Om 18.00 uur naar de dierenkliniek voor onderzoek en de enting. Allemaal hele gezonde pupjes, die zich vrij door de praktijk bewogen. Een uur lang op onderzoek uit en toen ze alles gezien hadden zochten ze elkaar weer op om wat te stoeien en vervolgens in slaap te vallen. De test van de avond hebben we er geen ‘hond’ meer aan gehad.


1 opmerking: