dinsdag 17 november 2020

Vijf weken

 Onze prachtige puppy’s zijn vandaag vijf weken oud en wat genieten we van ze. Elke dag zijn ze een beetje nadrukkelijker aanwezig. Slapen in de werpkist is er niet meer bij en ook de ren in de woonkamer hebben we al groter gemaakt. Ze willen ruimte, ontdekken en vooral contact. Ze staan tegen de tralies op te piepen omdat ze eruit willen. En dan overal aan knabbelen en likken. Aan ons en aan elkaar. Je merkt dat het spel ook al serieuzer wordt en dat Sifra zich er meer mee gaat bemoeien. Ook speelt Sifra veel mee met de pups. Ze wordt zelf weer pup.

De zindelijkheidstraining gaat vanzelf, genoeg matjes en soms een ongelukje. We zien zelfs dat ze slapen, even uit de mand komen om een plasje op t matje te doen en zo weer terug in het mandje gaan om verder te slapen. Zo doddig.

Langzamerhand maken ze contact met ander mensen. Dat brengt spanning met zich mee, vooral voor Sifra. Bekenden gaat nog wel, maar onbekenden hapt ze naar de schoenen. Weg bij d’r kinders. Met wat afleiding en ondersteuning is ze weer rustig. Het is gewoon wennen.:

Foto’s nemen is moeilijk, ze zijn zo beweeglijk. Het zijn meer filmpjes die we maken. Het is ook heel aandoenlijk zoals ze bewegen.

Morgen de dag van de test en dan weten we ook welk hondje hier blijft en opgeleid gaat worden tot Therapiehond. Spannend! 😍













1 opmerking:

  1. Sifra denkt natuurlijk blijf van mijn kindjes af! Spannend de tests...

    BeantwoordenVerwijderen