maandag 2 november 2020

Tandjes










 Het is onvoorstelbaar hoe snel het gaat. De pups hebben de 800 gram gehaald of zitten er tegenaan. Ze spelen met elkaar en met het speelgoed wat we aanbieden, oefenen met hun lijfjes, dromen en belagen Sifra zodra ze haar ruiken. De nachten verlopen een stuk rustiger en omdat ze zo goed groeien kunnen we het ook meer loslaten. 

Je kan nu al zien welk pupje heel erg zijn neus gebruikt en wie niet. Ook hoe makkelijk ze zich overgeven als we ze op t ruggetje leggen. Welke altijd aan de verkeerde kant zoekt als Sifra gaat voeden. Allemaal heel leuk om te observeren. We zijn begonnen met een muziekje aanzetten en morgen krijgen ze hun eerste papje. Ze sabbelen nu sowieso aan alles. De zintuigen rijpen steeds verder. Na het drinken storten ze niet direct meer in slaap maar gaan spelen en onderzoeken. Sifra staat erbij en kijkt ernaar.

Nog steeds vind ik het een heel rustig en stil nestje, behalve drinkgeluidjes en droompjes horen we de pups niet. Zo tevreden.

Vanmorgen ontdekten we dat de eerste tandjes zijn doorgekomen, arme Sifra die moet wat doorstaan met hun fanatieke zuigen.

3 opmerkingen:

  1. Arme Sifra... Wat een schatjes. Gelukkig kunnen jullie weer een beetje bijtanken nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk om dit te zien! Het gaat dus geweldig met de hummels. Prachtige pups! Blij voor jullie, want wat is het een voorrecht om dit te beleven! Groetjes Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn hele leuke hondjes. Ons bezoek werd door Sifra iets minder op prijs gesteld. Later schikte ze zich in haar lot en liet zich knuffelen door ons.
    Wel een voorkeur voor een hondje maar......nu zijn ze nog zo zoet, alle 3 dan maar? martien en liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen