zondag 27 maart 2016

Pasen 2016

Vijf weken oud zijn de elf pus nu en een zalig Paasweekende voor de boeg. Weer leuke nieuwe ervaringen voor de pups, die we gedoseerd aanbieden. Het is zo'n ontzettend relaxed nest en dat willen we graag zo houden, geen overprikkeling. Daar hebben de baasjes starts vast profijt van.
Vanmorgen hoorde ik nog helemaal niks om 7 uur, een voorzichtige blik liet een vredig slapend tafereeltje zien, dus wie ben ik om dat te verstoren.......... Nog lekker even terug dus.
Het is geweldig hoe schoon de ren is smorgens, zo kan je wel een nest in huis opvoeden.

De dag was verder rustig. Wat vrienden die kwamen kijken en knuffelen, vooral met Luna overigens, want die geniet van alle aandacht. De pupjes zijn allemaal oké en spelen, eten, piesen en poepen als de beste. Geen gekke dingen meer, gelukkig!

Morgen wordt een spannend dagje voor mij. Dan komt Tine de teefjes testen op geschiktheid voor de opleiding tot therapiehond, daar waar het allemaal voor te doen is geweest. Natuurlijk hebben wij al zo ons beeld bij de pupjes en hun karaktertjes, maar klopt dat ook een beetje? We gaan het zien.
X

Ochtend tafereeltje

Lekker op het gemakje wakker worden.

Of toch nog maar niet. Princes op de erwt.

Snoepen bij mama. Eindelijk kan het staand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten