dinsdag 19 april 2016

Nog drie

We hebben een druk weekend achter de rug. Acht pupjes zijn naar hun nieuwe baasjes. Een hele administratieve afhandeling en de nodige zorg meegeven. Gelukkig komen de succesvolle filmpjes en foto's met hele blije pupjes binnen. Wat zijn ze goed terecht gekomen.
En de achtergebleven hondjes.......die genieten van de ruimte en spelen wat af. Het was toch wel veel 11 pups in de huiskamer ;)

Een paar reacties:
Hoi Letty, wat een ontzettend lieve en leuke pup. Ze lijkt ook heel wijs en allert. Ze is al behoorlijk op mij gericht. Echt een schatje. En inderdaad heel behendig. Wil graag klimmen. 
Ik heb nu twee nachten naast de bench gelegen. Na 5 minuutjes sliep ze als een roosje en werd pas wakker smorgens om 7 uur. Gauw buiten plassen. Zindelijk worden moet natuurlijk nog goed geoefend worden. 
Ze kan heel gebiologeerd ergens naar kijken, bv naar de tv, prachtig. (baasje Lora)

Lana en Beau

Lara wacht tot vrouwtje klaar is met paarden voeren.

Loebas' baasje; Fantastische hond. Jullie hebben erg je best gedaan op deze uitvoering: geen enkele plas of poep binnen, een ingebakken routeplanner, snapt ons huis en de weg naar buiten nu al. Compleet verrast over kippen, wel onderzoekend eropaf. Eet als een malle en laat niks staan. Houdt afstand van Duco als het moet en benadert hem evenzo opgewekt een poosje later en schuift aan op het zondebed. Kortom een tophond, Dankjulliewel!

Lena en Fenna

Loebas en Duco

Fenna en Lena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten