zondag 13 maart 2016

Zondag 13 maart 2016

Wat heb ik genoten van het puppen gedoe bij jullie.
Ze zien er prachtig uit, stevige krachtige pups. Ze glanzen ook in hun vachtjes, het ziet er gezond uit. Reactie van de fokster van Luna die ook op bezoek is geweest. Ja ja, toen we ruim vier jaar geleden op zoek ging naar een teefje hebben we gelijk aangegeven dat we graag een keer wilden fokken. Hoe mooi is het wanneer je dit realiseert.

Hoe gaat het nu?
De pups eten als malle, inmiddels van tartaar over gegaan op vers vlees van KIVO. Ze zijn er gek op. Een voor een voeren we ze uit de hand. Enigszins een klieder zooi, want ze duiken er echt in en schoonlikken met hun tongetje wil nog niet zo. Onverzadigbaar zijn ze. Luna heeft het druk met opruimen. 

Inmiddels gaan ze elkaar ontdekken en spelen, kleine runnetjes maken en hun eigen lijfje ontdekken. We hebben eigenlijk drie groepjes; de haantjes de voorste die al uitdagend proberen te blaffen, de bedeesde rustige die zich nergens iets van aan lijken te trekken en een klein gedeelte wat er tussenin zit. Die doen dan weer met het ene gedeelte mee en dan weer met het andere gedeelte. Ik ben benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld. Het is zo leuk om te volgen.

Het weekend staat in het teken van de eerste bezoekers. Luna moet er wel een beetje aan wennen aan al die drukte. Is ze op haar gemak, dan komt ze met knuffels en speelgoed aanlopen om te delen. De nodige foto's worden gemaakt en iedereen is vertederd.
Life is good!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten